Lenovo
Featured

Njega odjeće dobiva novi smisao uz još napredniji LG Styler

 

Pored navedenog, najnovije LG-evo rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacije za automatsku cirkulaciju zraka u cijeloj prostoriji
Pored navedenog, najnovije LG-evo rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacije za automatsku cirkulaciju zraka u cijeloj prostoriji
Pored navedenog, najnovije LG-evo rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacije za automatsku cirkulaciju zraka u cijeloj prostoriji

LG je na ovogodišnjem će CES-u predstavio svoje napredno rješenje za njegu odjeće – LG Styler. Uključujući ručni visokotlačni steamer, Dynamic Moving Hanger i Dual TrueSteam tehnologiju, najnoviji Styler pruža brže i učinkovitije cikluse osvježavanja odjeće s poboljšanim performansama sušenja, odvlaživanja i uklanjanja nabora

Prvi put uključeno u LG Styler liniju proizvoda, novi model opremljen je ručnim visokotlačnim steamerom koji pojednostavljuje proces uklanjanja nabora s košulja i drugih odjevnih predmeta te uklanja potrebu za korištenjem zasebnog glačala. Kao i dosad, korisnici jednostavno mogu objesiti zgužvanu odjeću, izvući steamer i pritiskom na gumb jednostavno pokrenuti proces parne obrade. Steamer koristi snažnu visokotlačnu paru koja prodire kroz odjeću i čini je glatkom i mekom, zbog čega je potreba za glačanjem značajno manja. Osim toga, kompaktna veličina ručnog steamera povećava praktičnost i omogućuje jednostavno pohranjivanje unutar Stylera.

Primjenjujući ekskluzivni Dynamic Moving Hanger sustav, LG Styler pruža prilagođenu njegu za različite vrste odjeće i tkanina. Za razliku od svog prethodnika, koji se kretao lijevo-desno radi uklanjanja prašine, novi sustav, osim što je nježan i učinkovit, omogućuje pojačano uklanjanje prašine, neutralizaciju mirisa, sušenje i smanjenje nabora pomoću rotacijskog mehanizma. Novi sustav također pridonosi unaprijeđenju ciklusa Stylera, kao što je Fine Dust ciklus, koji putem vrtnje i do 350 puta u minuti uklanja manje i veće čestice prašine s odjeće.

Ključna značajka novog Stylera je LG-eva Dual TrueSteam tehnologija. Umjesto jednog, Dual TrueSteam koristi dva grijača za vodu i stvaranje pare te omogućava precizniju kontrolu volumena i jačine pare. Program za delikatne tkanine kao što su svila i kašmir koristi samo jedan grijač, pružajući njegu putem optimizirane kontrole protoka pare. Dual TrueSteam također omogućuje Sanitary ciklus Stylera, poseban program koji, osim što odjeću održava čistom, ujedno i eliminira više od 99,99 posto bakterija i 11 različitih vrsta štetnih bakterija.

Pored navedenog, najnovije LG-evo rješenje za njegu odjeće ima ugrađen sustav ventilacije za automatsku cirkulaciju zraka u cijeloj prostoriji, a tu je i funkcija odvlaživanja koja može prikupiti do 10 litara vlage bez otvaranja vrata Stylera. Sve ovo osigurava ugodno unutarnje okruženje i sprječava da odjeća ostane vlažna nakon „osvježavanja“.

Kako bi upravljanje bilo još više praktično, nova Pants Press funkcija štedi vrijeme i koristi poboljšanu vješalicu koja omogućava oštrije pregibe bez nabora, a nova verzija Stylera također dolazi i s intuitivnim LCD zaslonom osjetljivim na dodir koji olakšava odabir željenih programa.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.