Lenovo
Featured

LG nastavlja nizati uspjehe na Red Dot Awardu

LG CLOi ServeBot je elegantan pametni servisni robot koji osigurava pouzdano pružanje usluga
LG CLOi ServeBot je elegantan pametni servisni robot koji osigurava pouzdano pružanje usluga
LG CLOi ServeBot je elegantan pametni servisni robot koji osigurava pouzdano pružanje usluga

LG je osvojio ukupno 28 priznanja na ovogodišnjem prestižnom događaju dodjele nagrada Red Dot Award. Među ovim nagradama ističu se dva „Best of the Best“ priznanja za LG CLOi ServeBot i pećnice iz Signature Kitchen Suite Transitional serije

LG CLOi ServeBot je elegantan pametni servisni robot koji osigurava pouzdano pružanje usluga. Osim što je fleksibilan, ovaj autonomni uređaj ima povećani kapacitet pohrane, a njegove tri odvojive i lako pristupačne police mogu zajedno nositi teret do 40 kilograma. Sa šest kotača i neovisnim ovjesom, LG CLOi ServeBot stabilno se kreće čak i po neravnom tlu, a uz pomoć 3D kamere i LiDAR senzora lako prepoznaje okolinu i održava orijentaciju u prostoru. Također, omogućava komunikaciju s drugim ServeBotovima i koordinaciju pokreta bez unaprijed definirane putanje, što omogućava simultani rad preko deset robota u istom prostoru. Ova izvanredna tehnologija donijela mu je i CES Innovation Award.

Best of the Best priznanje dodijeljeno je i ugradbenoj pećnici iz Signature Kitchen Suite Transitional serije, čiji moderan stil s mat završetkom sjajno dopunjuje estetiku kuhinje. Pećnice iz ove serije, iako minimalističkog dizajna, izuzetno su privlačne te dolaze s tanjim ručkama u usporedbi s modelima iz Professional serije. Inovativna Gourmet AITM tehnologija tvrtke omogućava prepoznavanje sastojaka i automatsko sugeriranje optimalnih recepata, dok ugrađena visoko kvalitetna kamera i ThinQTM aplikacija omogućavaju korisnicima praćenje procesa kuhanja, kao i snimanje i dijeljenje sadržaja na mreži.

StandbyME Go, LG-ev 27-inčni mobilni televizor u koferu, osvojio je priznanje za inovativnost. Opremljen HDMI portom, webOS-om i podrškom za Dolby Atmos, StandbyME Go pruža potpuno rješenje za zabavu kod kuće ili izvan nje. S integriranim zvučnicima snage 40W i prilagodljivim zaslonom, ovaj prijenosni televizor nudi vrhunski doživljaj gledanja. Kućište je dizajnirano prema rigoroznim američkim vojnim standardima MIL-STD-810G.

Osim spomenutih, LG-evi proizvodi poput televizora, prijenosnih računala, monitora, zvučnika, klima uređaja, perilica, sušilica, Styler sustava za njegu odjeće i HydroTowera također su nagrađeni za izvanredan dizajn. Red Dot Award je jedan od najprestižnijih događaja koji prepoznaje izvrsnost u dizajnu proizvoda, komunikacijskom dizajnu i globalnim dizajnerskim konceptima.

Hwang Sung-gul, voditelj LG-evog Centra za korporativni dizajn, izjavio je: „LG će nastaviti pružati inovativna korisnička iskustva kroz dizajn prilagođen potrebama svojih korisnika i pametna rješenja za život.“

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.