A1
Featured

Bosch Hrvatska - stabilan rast i proslava 30. godišnjice

Bosch Hrvatska je prošle godine proslavio 30 godina uspješnog poslovanja
Bosch Hrvatska je prošle godine proslavio 30 godina uspješnog poslovanja
Bosch Hrvatska je prošle godine proslavio 30 godina uspješnog poslovanja

Bosch Hrvatska je 2023. godine ostvario konsolidirani prihod od prodaje od 102,5 milijuna eura. Usprkos brojnim izazovima, tvrtka je zabilježila pozitivne financijske rezultate u svim poslovnim područjima

„Naši rezultati potvrđuju izvrsnost i otpornost tvrtke, zaposlenika i partnera,“ izjavila je Mirsada Kudrić, generalna direktorica Boscha za Hrvatsku i Sloveniju.

Projekti i Tehnologije

Bosch Hrvatska je prošle godine proslavio 30 godina uspješnog poslovanja. Tvrtka je također realizirala brojne društveno odgovorne projekte, uključujući podršku SOS Dječjem selu Lekenik i opremanje odjela dječje onkologije u Sloveniji.

Rast u različitim sektorima

  1. Energetska i graditeljska tehnologija: Održiv razvoj zahvaljujući inovativnim tehničkim rješenjima, uključujući ugradnju Bosch sustava u najviši neboder u Splitu i hotel u Zagrebu.
  2. Home Comfort: Fokus na elektrifikaciju i digitalizaciju, s velikim projektima poput instalacije dizalica topline u Velikoj Mlaki.
  3. Rješenja za mobilnost: Stabilan rast uz brojne edukativne i marketinške aktivnosti, uključujući sponzorstvo međunarodnog natjecanja Young Car Mechanic.
  4. Električni alati: Predstavljanje novih 18V alata za vrt i održivih mjernih alata za DIY majstore.

Grupa Bosch - pogled u budućnost

Bosch Grupa je povećala prodaju za 3,8% u 2023. godini, unatoč nepovoljnim tržišnim uvjetima. Predsjednik upravnog odbora, Stefan Hartung, naglasio je važnost inovacija, partnerstava i akvizicija za budući rast. Tvrtka planira značajna ulaganja u tehnologije za ugljično neutralnu budućnost, uključujući projekte vezane za električna vozila i vodik.

Hartung je istaknuo potrebu za održivim ulaganjima u klimatske akcije, naglašavajući da Bosch ima za cilj ostati među vodećim dobavljačima na ključnim tržištima širom svijeta.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.