Lenovo
Featured

IBA Group i Data Monsters donose NVIDIA AI rješenja na hrvatsko tržište

NVIDIA surađuje s partnerima poput Data Monsters kako bi isporučila svoja AI rješenja
NVIDIA surađuje s partnerima poput Data Monsters kako bi isporučila svoja AI rješenja
NVIDIA surađuje s partnerima poput Data Monsters kako bi isporučila svoja AI rješenja

IBA Group, jedan od najvećih pružatelja IT usluga u istočnoj i centralnoj Europi, potpisao je strateški ugovor s tvrtkom Data Monsters, NVIDIA Elite Partnerom. Suradnja će omogućiti implementaciju AI rješenja na hrvatskom tržištu, pružajući korisnicima visoku razinu sigurnosti, redovita ažuriranja softvera i izvrsnu tehničku podršku

IBA Group će korisnicima pomoći u definiranju i implementaciji AI rješenja, te pružati podršku u svim fazama testiranja i implementacije. Data Monsters će doprinijeti svojim stručnim znanjem o AI tehnologijama baziranim na NVIDIA sustavima. Ova suradnja je prva koja donosi NVIDIA AI rješenja u Hrvatsku. IBA Group ima dugogodišnje iskustvo u radu s industrijama koje zahtijevaju specijalizirano znanje, kao što su energetika, telekomunikacije, bankarstvo i mnoge druge. Uz ekspertizu u AI i RPA rješenjima, IBA Group pomaže klijentima u integraciji AI tehnologija u složena IT okruženja. "Sa suradnjom s Data Monsters, pomažemo korisnicima da implementiraju generativne AI mogućnosti u svoje organizacije," izjavio je Miloš Surla, direktor IBA Group Hrvatske.

Data Monsters, poznata po izradi AI rješenja za različite industrije, pomaže tvrtkama poput Cisco, Intel, Toyota i mnogih drugih. Njihova stručnost uključuje izradu digitalnih radnika koji ubrzavaju rješavanje upita unutar kompanija."

Generativni AI zahtijeva prilagodbu specifičnim potrebama tvrtki, a suradnja s IBA Group omogućuje nam rješavanje složenih poslovnih izazova," istaknuo je Anatoly Rukavitsa iz Data Monsters.

NVIDIA AI rješenja, poznata po svojoj prilagodljivosti i sigurnosti, omogućuju poslovnim korisnicima transformaciju poslovanja. Tvrtka je ostvarila rekordan prihod od AI-ja, dosegnuvši 26 milijardi dolara u prvom tromjesečju poslovne godine 2024/2025. NVIDIA surađuje s partnerima poput Data Monsters kako bi isporučila svoja AI rješenja. Suradnja IBA Group i Data Monsters donosi napredna NVIDIA AI rješenja na hrvatsko tržište, pružajući korisnicima visoku razinu sigurnosti, redovita ažuriranja softvera i izvrsnu tehničku podršku.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.