Kompare
Featured

Nova ronilačka računala serije Descent Mk3 iz Garmina

Dizajniran od strane ronioca za ronioce, Descent Mk3 serija spremna je za sljedeći izlet s različitim načinima rada za ronjenje za pojedinačna i višestruka ronjenja s jednim i više plinova (uključujući nitrox i trimix), mjeračem, apnejom, apnejičkim ribolovom i zatvorenim krugom disanja
Dizajniran od strane ronioca za ronioce, Descent Mk3 serija spremna je za sljedeći izlet s različitim načinima rada za ronjenje za pojedinačna i višestruka ronjenja s jednim i više plinova (uključujući nitrox i trimix), mjeračem, apnejom, apnejičkim ribolovom i zatvorenim krugom disanja
Dizajniran od strane ronioca za ronioce, Descent Mk3 serija spremna je za sljedeći izlet s različitim načinima rada za ronjenje za pojedinačna i višestruka ronjenja s jednim i više plinova (uključujući nitrox i trimix), mjeračem, apnejom, apnejičkim ribolovom i zatvorenim krugom disanja

Garmin predstavlja ronilačka računala iz serije Descent Mk3 i odašiljač Descent T2 s poboljšanom SubWave sonarskom tehnologijom koja će, putem nadolazeće softverske nadogradnje, dodati mogućnost komunikacije ronioca međusobno i pomoć roniocima uz nadzor tlaka u boci

Descent Mk3 serija, izrađena s naglaskom na ronjenje kao primarnom svrhom, dolazi u dvije veličine – 43mm i 51mm – s opcijama za integraciju zraka na oba modela, sa živopisnim zaslonom osjetljivim na dodir AMOLED tehnologije, ima vodonepropusno kućište koje omogućava ronjenje do 200 metara s metalnim nepropusnim tipkama koje su potpuno funkcionalne na toj dubini, te bateriju koja može trajati do 48 sati u načinu ronjenja. Model Descent Mk3i od 51mm također dolazi s ugrađenom LED svjetiljkom za veću vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja – čak i pod vodom. S alatima poput više različitih načina ronjenja, DiveView karata i razine spremnosti za ronjenje, te Garminovim nizom funkcija za zdravlje, fitness i povezanost, serija Descent Mk3 pomaže roniocima da maksimalno iskoriste svoje avanture iznad i ispod površine.

Dizajniran od strane ronioca za ronioce, Descent Mk3 serija spremna je za sljedeći izlet s različitim načinima rada za ronjenje za pojedinačna i višestruka ronjenja s jednim i više plinova (uključujući nitrox i trimix), mjeračem, apnejom, apnejičkim ribolovom i zatvorenim krugom disanja. Ronioci mogu prilagoditi dodatne zaslone podataka za svaki način ronjenja ili odabrati pojednostavljeni zaslon za ronjenje s većim tekstom kako bi lakše vidjeli ključne podatke o ronjenju. Nove DiveView karte nude batimetrijske dubinske konture i više od 4.000 unaprijed učitanih ronilačkih lokacija diljem svijeta kako bi pomogle u pronalaženju određenih mjesta poput potonulih brodova, identificiranju točaka za podvodni ribolov i još mnogo toga. Ugrađeni senzori - poput altimetra, barometra, kompasa pa čak i podvodnog kompasa - pomažu u navigaciji tijekom ronjenja, a GPS na površini pomaže praćenju ulaznih i izlaznih točaka. Ronioci također mogu koristiti varijometar kako bi pratili svoje stope spuštanja i uspona tijekom slobodnog ronjenja putem zvučnih i vibracijskih povratnih informacija. Prije ronjenja, korisnici mogu provjeriti uvjete plime sa svog sata i koristiti alat za navigaciju na površini do ciljane ronilačke lokacije. Nakon ronjenja, dnevnik ronjenja omogućuje korisnicima pregled podataka, praćenje opreme, pisanje bilješki i dijeljenje detalja putem Garmin Dive mobilne aplikacije.

Kao premium multisport GPS pametni sat, serija Descent Mk3 uključuje desetke unaprijed učitanih profila aktivnosti za trčanje u prirodi, plivanje, planinarenje, golf i još mnogo toga kako bi korisnici pratili svoje kretanje. Premium fitness funkcije poput VO2 max, preporučenih dnevnih treninga za trčanje i vožnju bicikla, razina izdržljivosti i razina uspona mogu pomoći korisnicima da ostanu u formi za sljedeće ronjenje, dok informacije o wellnessu poput praćenja sna, kvalitete sna, pulsnog oksimetra i savjetnika za oporavak od umora od letenja, mogu pomoći korisnicima da bolje razumiju svoje tijelo.

Bilo da istražujete novo odredište ili ostajete bliže kući, serija Descent Mk3 ima funkcije navigacije i orijentacije koje pomažu u svakom koraku. Unaprijed učitane TopoActive karte iz cijelog svijeta mogu pomoći u održavanju istraživanja na pravom putu, dok tehnologija SatIQ može pružiti vrhunsku točnost pozicioniranja s multi-band GPS-om uz optimizaciju trajanja baterije. Stvarajte ili pronađite postojeće tečajeve u aplikaciji Garmin Connect i dobijte smjernice korak po korak izravno sa sata, ili unesite željenu udaljenost i dobijte prijedloge ruta s povratnim putovanjem koje koriste TrendLine usmjeravanje kako bi pronašli najbolje lokalne staze.

Ispunjen s funkcijama povezanosti, serija Descent Mk3 omogućuje roniocima: primanje pametnih obavijesti; preuzimanje pjesama s aplikacija Spotify, Deezer ili Amazon Music (zahtijeva pretplatu) za slušanje bez telefona; vježbanje s većim osjećajem sigurnosti uz detekciju incidenata i pomoć; brz prolazak kroz blagajne s Garmin Pay bežičnim plaćanjem; i još mnogo toga.

Dostupan odmah, Descent Mk3 od 43 mm ima preporučenu maloprodajnu cijenu od €1.249,99, dok je Descent Mk3i od 43 mm s dodanom integracijom zraka, mogućnostima razmjene poruka ronioca i opcijama brončanog titanijskog oboda dostupan za €1.499,99. Za one koji traže integraciju zraka i veći zaslon, Descent Mk3i od 51 mm nudi se s titanijskim obodom DLC sive boje i crnim remenom od silikona za €1.649,99 ili s remenom od DLC titana za €1.849,99. Odašiljač Descent T2 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od €499,99. 

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.