A1
Featured

LG predstavio napredna digitalna rješenja

Optimalan za konferencijske dvorane, LG MAGNIT All-In-One kontrolne tipke ima postavljene sprijeda, a praktičnost mu podižu i ugrađeni zvučnici
Optimalan za konferencijske dvorane, LG MAGNIT All-In-One kontrolne tipke ima postavljene sprijeda, a praktičnost mu podižu i ugrađeni zvučnici
Optimalan za konferencijske dvorane, LG MAGNIT All-In-One kontrolne tipke ima postavljene sprijeda, a praktičnost mu podižu i ugrađeni zvučnici

Na ISE 2024 sajmu održanom u Barceloni od 30. siječnja do 2. veljače 2024. godine, LG je predstavio svoja napredna digitalna rješenja, odnosno otkrio je cijeli niz zaslona prilagođenih kupcima iz maloprodaje, korporativnog sektora, obrazovanja i gostoprimstva, uključujući Micro LED, All-In-One LED, Transparent OLED ekrane te platforme za platforme za opravljanje u oblaku

Na najvećem izložbenom štandu LG je istaknuo MAGNIT seriju mikro LED zaslona raspoređenih u nekoliko različitih zona koje dočaravaju različite načine primjene, uključujući digitaliziranu kontrolnu sobu, prostor za sastanke, apartmansku sobu i virtualni produkcijski studio. Tvrtkina mikro LED tehnologija omogućila je razvoj velikih zaslona koji se lako mogu prilagoditi specifičnim zahtjevima kupaca i uvjetima instalacije. Pored izvanredne kvalitete slike koju karakterizira impresivna preciznost boja na širokom kutu gledanja, ova tehnologija podvrgnuta je detaljnim testiranjima kako bi se osigurala njezina sigurnost i elektromagnetska kompatibilnost.

Optimalan za konferencijske dvorane, LG MAGNIT All-In-One kontrolne tipke ima postavljene sprijeda, a praktičnost mu podižu i ugrađeni zvučnici. LG-eva mikro LED rješenja namijenjena kontrolnim sobama ističu se velikim ekranima i sposobnošću kontinuiranog nadzora, dok linija za virtualne produkcijske studije nudi preciznu reprodukciju slike i kompatibilnost s različitom filmskom opremom. Zasloni osmišljeni za luksuzne apartmane koriste α (Alpha 9) AI procesor kako bi osigurali jednako impresivno iskustvo i pružili sliku prilagođenu prikazu različitih sadržaja.

Na štandu koji je zauzeo površinu od impresivnim 1.728 kvadratnim metara, LG je također predstavio i Kinetic LED namijenjen prostorima poput trgovačkih centara i zračnih luka. Impresivna instalacija obuhvatila je kinetički zaslon dimenzija 3670 x 6100 milimetara te nekoliko Fine Pitch LED zaslona velike površine (model LSBC019) na kojima je bila prikazana živopisna digitalna umjetnost usklađena s ambijentalnom glazbom.  

U sklopu luksuznog apartmana posjetitelji su mogli svjedočiti ekskluzivnom kinematografskom iskustvu uz 118-inčni MAGNIT i UHD signage zaslone u veličinama od 49, 55 65 inča, koja su dostupna u tri boje i dolaze s novim okvirima inspiriranim umjetnošću. Zahvaljujući AirPlay značajci, jednostavnim skeniranjem QR koda gosti mogu bežično prenijeti sadržaj s iPhonea ili iPada direktno na LG Hotel televizore te tako uživati u omiljenim sadržajima tijekom boravka.

U poslovnoj zoni (Corporate Zone) do izražaja su došla tri LG MAGNIT zaslona: jedan savršen za snimanje govora ili reklama, drugi s odvojivim napajanjem savršen za upotrebu u kontrolnim sobama te All-In-One model za sastanke s ugrađenim kontrolerom i zvučnicima. U ovoj zoni LG je također predstavio i nove LED All-In-One zaslone omjera 21:9 u veličini od 171 inča te 105-inčni LCD signage istog omjera slike. Oba zaslona odlično se integriraju s platformama za video konferencije u širokom formatu, a kompatibilni su i s partnerskim rješenjima kako bi se lakše prilagodili specifičnim potrebama korisnika.

U maloprodajnoj zoni (Retail Zone) posjetitelji su mogli istražiti inovativna rješenja koja unaprjeđuju iskustvo kupovine i omogućuju trgovcima generiranje prihoda od oglašavanja. Tvrtkini digitalni signage zasloni namijenjeni maloprodajnim prostorima obuhvaćaju 79-inčnu Stretch LED liniju, koja je optimalna za prikaz brendiranog sadržaja, transparentni OLED koji se koristi kao digitalni jelovnik te LG Kiosk s opcijom samoposluživanja. Uz to, LG je pokazao kako uz pomoć značajke programskog oglašavanja LG DOOH Ads jednostavno odabrati i reproducirati reklame te ih prilagoditi očekivanjima kupaca.

Tankog okvira, novi modularni i transparentni 55-inčni OLED omogućuje kreiranje „video zida“ u NxN formatu, a 86-inči LED i 75-inčni LCD zasloni demonstrirali su mogućnost istovremenog prikazivanja reklama kupcima i prolaznicima. U ovoj zoni također je pokazano kako stražnje razvučeni 37-inčni te 30- i 55-inčni vertikalni OLED zasloni mogu biti prostorno učinkoviti i fleksibilni.

U zoni obrazovanja (Education Zone) prikazana je digitalna učionica opremljena LG CreateBoardom interaktivnom digitalnom pločom (raspon veličina kreće se od 55 do 86 inča) koja profesorima omogućuje prikazivanje nastavnih materijala. Integrirano rješenje za virtualnu produkciju obuhvaća LED ekrane za prikaz digitalno kreiranih pozadina, LG CreateBoard te OLED zaslone za pregledavanje video zapisa.

Kako bi poboljšao iskustvo svojih korisnika, LG nudi različita softverska rješenja bazirana na oblaku koja olakšavaju upravljanje naprednim digitalnim zaslonima. Primjerice, platforma LG Business Cloud korisnicima omogućuje istraživanje, pretplatu i upravljanje dostupnim oblak rješenjima ne samo na digitalnim zaslonima, već i na komercijalnim televizorima. Posjetitelji su također imali priliku istražiti i LG SuperSign Cloud za stvaranje i distribuciju sadržaja, Pro:Centric Cloud za poboljšanje gostoprimstva te LG ConnectedCare za daljinsko upravljanje.

Osim toga, LG je predstavio i svoj sigurnosni sustav za komercijalne zaslone, LG Shield, koji je razvijen s ciljem pružanja odgovora na sve češće i kompleksnije cyber prijetnje proizašle iz umjetne inteligencije. LG Shields baziran je na webOS-u, a zaštitu od sigurnosnih prijetnji pruža tako što osigurava centralne poslužitelje, aplikacije i operativne sustave. Njegova učinkovitost potvrđena je EAL 2 te ISO/IEC DIS 18974 certifikatima.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.