Lenovo
Featured

Udruzi za terapijsko jahanje “Nada“ potrebno je angažiranje novih volontera

 Među polaznicima programa udruge najviše je djece, s vrlo različitim medicinskim dijagnozama
Među polaznicima programa udruge najviše je djece, s vrlo različitim medicinskim dijagnozama
Među polaznicima programa udruge najviše je djece, s vrlo različitim medicinskim dijagnozama

Udruga za terapijsko jahanje “Nada“ – Vrbovec je humanitarna neprofitna organizacija čiji se rad temelji na entuzijazmu pojedinaca, a financira se gotovo isključivo donacijama. Stoga je potrebno u nekoliko rečenica objasniti zašto kao jedna takva organizacija traži da im iziđemo u susret

Terapijsko jahanje je uporaba konja u svrhu postizanja različitih terapijskih ciljeva, od fizičkih do kognitivnih i emocionalnih, a korist od terapijskog jahanja imaju osobe s različitim oblicima fizičkih, mentalnih i/ili emocionalnih oštećenja. Svrha je udruge, kao i drugih sličnih udruga u zemlji i inozemstvu, da takvim osobama pruži uvjete za izvođenje takve terapije. Među polaznicima programa udruge najviše je djece, s vrlo različitim medicinskim dijagnozama.

Aktivnost udruge uvjetovana je držanjem potrebnog broja odgovarajućih konja i dovoljnim brojem volontera osposobljenih za sigurno izvođenje svih oblika terapije iz programa udruge. Za pribavljanje donacija za pokrivanje materijalnih troškova djelovanja udruge, ali i za okupljanje entuzijasta - volontera koji nakon obuke sudjeluju u radu s djecom, od presudne je važnosti da se najširu javnost upozori na životne potrebe jednog vrlo ranjivog dijela društvene zajednice kojem pomoć te zajednice može značajno poboljšati kvalitetu života.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.