Huawei
Featured

Lea Budaković trenutno peta u popularnosti na društvenim mrežama

Glasajte i dalje za Leu u natjecanju za popularnost na društvenim mrežama
Glasajte i dalje za Leu u natjecanju za popularnost na društvenim mrežama
Glasajte i dalje za Leu u natjecanju za popularnost na društvenim mrežama

Lea Budaković, učenica četvrtog razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Blažine Labin, državna prvakinja iz kineskog jezika, nažalost nije uspjela ući među 30 najboljih na svjetskom polufinalu 'Kineskog mosta', koje se održava u kineskom Kunmingu, no, zato je trenutno peta na natjecanju u popularnosti na društvenim mrežama, koje traje do petka

U službenom djelu natjecanja na ispitu o kulturi, povijesti, geografiji, književnosti, jeziku, gospodarstvu i politici, Lea je osvojila 14,5 od 25 mogućih bodova. Na talent showu 31,17 od 35 bodova, na natjecanju iz govora 29,67 od 35 bodova i točno je odgovorila na tri od pet pitanja komisije.

Glasajte i dalje za Leu u natjecanju za popularnost na društvenim mrežama. Kao što smo već pisali, za to je potrebno imati mobilnu aplikaciju Manga Mandarin. Treba samo skinuti aplikaciju, registrirati se putem svoje mail adrese, odabrati Home ikonu, pa Chinese Bridge, nakon čega se odabere Europu i glasa za Leu Budaković.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.