Njuškalo
Featured

Test: Cooler Master Sentinel III – teška artiljerija u boji

Cooler Master poznati je proizvođač računalne opreme, a poseban status uživa kod gamerske publike
Cooler Master poznati je proizvođač računalne opreme, a poseban status uživa kod gamerske publike
Cooler Master poznati je proizvođač računalne opreme, a poseban status uživa kod gamerske publike

Na test nam je stigla igrača poslastica iz Cooler Mastera – igrači miš Sentinel III prepoznatljiv po moćnim performansama i – svjetlosnim efektima

Cooler Master poznati je proizvođač računalne opreme, a poseban status uživa kod gamerske publike. To nikako nije nešto novo ili neobično jer hladnjaci i napajanja s potpisom ove tvrtke itekako su cjenjeni kod igrača, zasigurno u tolikoj mjeri da su mnogima san. Osim toga, u gamimg svijetu Cooler Master je poznat i po svojoj periferiji. Jednako atraktivna kao i svaki drugi proizvod s potpisom Cooler Mastera, periferija također spada u sam vrh ponude. Nama je pak na radni stol stigao igrači miš Sentinel III. Dakako već po samom nazivu možemo zaključiti da je ovo treća iteracija već dobro poznate serije Sentinel miševa.

Napredno podešavanje
Miš stiže u atraktivnom pakiranju s „prozorčićem“, tako da ćete i već pri samoj kupovini steći najbolji dojam o Cooler Master Sentinel III mišu. Nakon otvaranja kutije, unutar nje dočekati će vas tek miš i nešto papira – i to je to. Iako će nekima nedostajati nešto od „dodatne opreme“, smatramo da je ovo dovoljni i da je fokus na – mišu. Miš odiše kvalitetom, a to otkriva i solidna konstrukcija ergonomski oblikovanog kućišta. Osim toga, i sama masa miša odaje dojam više kvalitete, a da ne bi bilo nezadovoljnih, masu je moguće podesiti do najfinijih detalja zahvaljujući utezima koji su već unutar miša, no lako se mogu izvaditi van (pet utega, svaki po 4,5 grama). Kabel je dovoljno dugačak te broji 1,8 metara, a opleten je tkaninom što svakako ide u prilog ranije spomenutoj kvaliteti izrade. Nakon prvog pregleda, ne preostaje nam ništa drugo nego – baciti se na igranje!

Light show
Gamerska oprema, pa tako i periferija, razlikuje se u mnogočemu od standardne periferije za računala. Igrači na računalima nerijetko zahtijevaju samo najbolje, stoga gamerska oprema ponekad i predstavlja ono što možemo dobiti najbolje na tržištu. Osim visokih performansi još je jedna stvar po kojoj ćemo lako prepoznati opremu za računalne igrače – izgled opreme/periferije. Redovno, riječ je o borbeno, agresivno, jednostavno moćno dizajniranim komadima koji se ističu iz mase i privlače poglede na sebe. Bez obzira o čemu je riječ, ako je posrijedi gamerski komad – sigurno će imati ovakav opis. Cooler Master Sentinel III nije izuzetak, pa osim izgleda miš se ističe i po svjetlosnim efektima. Konkretno, miš je moguće prilagoditi u bezbroj mogućnosti boja i intenziteta svjetla, a poseban štih daje i OLED zaslon koji prikazuje vaš omiljeni logo, simbol ili nešto treće. Sve je ovo lako i brzo podesivo uz pomoć idealnog softvera kojim se upravlja svim funkcijama miša. U igrama na raspolaganju vam je 8 tipaka (koje možete i programirati), a svaki pokret prati senzor osjetljivosti do 6.400 DPI. Osim toga, svaki vaš pokret analizira i 32-bitni ARM procesor unutar samog miša! U pogledu kvalitete recimo još kako su prekidači na tipkama testirani na preko 20 milijuna klikova – dakle godine i godine igranja i rada su pred vama! Cijena od kakvih 400-tinjak kuna čini se kao razumna, a nakon prvih sati igre i rada na mišu – zadovoljstvo će opravdati uloženi novac! Naša preporuka.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.