Njuškalo
Featured

Huawei dijeli 20 FreeBuds 4i slušalica u plesnom izazovu na TikToku

Trajanje baterije ključno je pitanje za brojne potrošače. Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku
Trajanje baterije ključno je pitanje za brojne potrošače. Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku
Trajanje baterije ključno je pitanje za brojne potrošače. Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku

Huawei je u suradnji s hrvatskom TikTok zvijezdom i YouTubericom Nikom Pavičić pokrenuo plesni izazov u kojem je moguće osvojiti vrijedne nagrade, najoriginalnijih 20 sudionika koji snime video kako plešu Nikin ples na pjesmu 'Backyard Boy' i u opis stave hashtagove #HuaweiNika i #FreeBuds4i osvojit će vrhunske nove Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice

Pobjednike će odabrati stručni žiri u kojem je i Nika Pavičić, a sretni dobitnici će uživati u novim Huawei bežičnim slušalicama koje im omogućuju do 10 sati neprekidnog uživanja u omiljenoj glazbi. Osim impresivnog zvuka i opcije aktivnog poništavanja buke, Huawei FreeBuds 4i dolaze i s važnom opcijom brzog punjenja – samo 10 minuta punjenja omogućit će 4 sata slušanja.

Slušalice je kod Huawei prodajnih partnera moguće pronaći u bijeloj i crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599 kuna, a do kraja travnja dostupna je i posebna ponuda u kojoj su FreeBuds 4i snižene na 499 kn.

Trajanje baterije ključno je pitanje za brojne potrošače. Huawei FreeBuds 4i dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku. S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i nude 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije i 5,5 sati poziva. Vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u glazbi s 10- minutnim punjenjem, tako da korisnici ne trebaju brinuti o bateriji dok su vani ili u žurbi.

Huawei FreeBuds 4i sadrži 10 mm velike dinamičke drivere koji nude veću amplitudu za snažne bas performanse. Slušalice također usvajaju 'PEEK+PU' polimernu kompozitnu membranu koja je fleksibilna i snažna, a istovremeno pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv, omogućujući korisnicima da čuju više detalja u glazbi. Istodobno, vrhunska struktura smanjuje buku vjetra i osigurava dosljednost zvučnih efekata kako bi iskustvo slušanja bilo što ugodnije.

Slušalice odlikuje i njihov ergonomski dizajn koji korisnicima omogućava sigurno korištenje prilikom trčanja ili sportskih aktivnosti. Također, Huawei FreeBuds 4i lako se povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android sustavima kako bi svima pružili impresivno audio iskustvo. Sve FreeBuds slušalice kompatibilne su s oba operativna sustava, a moguće ih je povezati i preuzimanjem AI Life aplikacije iz trgovina aplikacija. Također, Huawei Watch serija pametnih satova jednako je tako kompatibilna s iOS i Android sustavima, a aplikaciju Huawei Health također je moguće preuzeti iz trgovina.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.